Central Park Бургас с приз Сграда на годината 2 поредни години

декември 14, 2023

Поредното престижно отличие за комплекс Central парк Бургас е факт. Нещо повече! За втора поредна година многофункционалният комплекс, който изстрелва града ни на световно ниво в жилищното строителство, бизнес сгради и co-working пространства, е носител на награда от националния конкурс Сграда на година 2023. Този път в категорията „Проекти, свързани с развитието на градовете“. Престижните отличия бяха раздадени на стилна церемония снощи, 14.12.2023 г., в Sofia event center, а наградата по време на събитието получиха арх. Димитър Иванов Шаренков и изпълнителите на проекта от „БМ” ООД в лицето на Веселина Кобелева и Пенка Петрова. Припомняме, че миналата година Central Park Бургас бе отличен със специална награда в категорията „Офис и корпоративни сгради“. Central Park Бургас благодариха на организаторите от Града Медия Груп, които че вече над две десетилетия продължават да задават високи стандарти с връчването на тези награди.

Central Park е устойчив проект на бъдещето, целта на който е бъде инкубатор за нова IT и професионална общност в Бургас и региона. Многофункционалният комплекс е новата бизнес точка на Бургас, която предлага co-working и офис пространства, подходящи и за срещи, обучения, конференции, почивка, активен тийм билдинг на близко разстояние. Комплекс Central Park Бургас успява да изпълни всички изисквания за модерна екосистема: 5 жилищни сгради с над 950 функционални апартаменти, 1 бизнес сграда на 11 етажа, с гъвкави офис пространства по 1 450 кв. м. на всеки етаж, 1 850 подземни паркоместа на 2 нива. Прилежащата инфраструктура изпълва напълно обещанието на инвеститорите за вдъхновен живот. Комплексът има огромно вътрешно пространство с целогодишно зелена паркова растителност и богато озеленяване, площад, търговски и retail обекти, предлагащи премиални фешън марки, ресторант, сладкарница, ирландски пъб, уиски бар, както и steak house, фитнес и възможност за най-модерно работно място в coworking пространствата.

Co-working пространството, което се намира в новия многофункционален комплекс в Бургас, е проектирано в най-модерните световни тенденции в тази област.

Комплексът въплъщава нова концепция за бизнес и резиденшъл центрове на бъдещето. Той включва не само офис и жилищни площи, но създава и технологично и комфортно пространство за съвременния ритъм на живот.

Всички новини