Христо Стоичков откри новия и модерен ресторант Flora bar and grill в Central Park Бургас

март 29, 2024

Христо Стоичков се завърна в Бургас, за да поздрави и зарадва гостите на откриването на новия и модерен ресторант Flora bar and grill в Central Park. След фурора, който създаде на централния площад в града през месец май миналата година, днес кавалерът на Златната топка официално преряза лентата за отварянето на новата кулинарна дестинация на Бургас. Над 400 гости получиха от Камата автограф с книгата му „Христо Стоичков. Историята“.

Легендата на Световния футбол отдели внимание на всеки гост на откриването и поздрави присъстващите с думите: „Радвам се, че съм тук, насладете се на това ново и модерно място в Бургас“.

Разположен в модерния комплекс Central Park Бургас, Flora Bar and grill не е просто ресторант, а дестинация, където средиземноморските аромати завладяват, а достъпността среща изискаността. Забравете за компромисите между качество и портфейл. Flora bar and grill в Central Park Ви предлага  изискана кухня и цени, които изненадват приятно. Това е най-доброто съчетание от лукс и достъпност, което до момента е било неизвестно за Бургас.

Във Flora bar and grill средиземноморската кухня среща аромата на перфектно печени меса от Аржентина, изкушаващи всеки посетител. Със своята просторна и модерна атмосфера, този ресторант е перфектното място за създаване на незабравими спомени с любими хора, отбелязване на лични поводи и провеждане на корпоративни събития. Flora Bar and grill в Central Park предизвиква кулинарно изживяване на нови висоти. Всеки посетител ще има възможността да се присъедини към лоялната програма на TriA Club и да получи светкавични 10% отстъпка веднага след регистрация. Членовете на лоялната програма TriA Club получават специални отстъпки, промоции и информация за предстоящи кампании във всички търговски обекти в TriA City Centre, Central Park Бургас, Слънчев бряг, Созопол и Свети Влас.

За Central Park Бургас:

Комплекс Central Park Бургас е от стратегическо значение за региона, но заема и водещо място сред цялостната модерна концепция за бизнес и жилищни имоти в страната. Комплексът разполага с обширно co-working пространство и успява да изпълни всички изисквания за модерна екосистема за работа и живот: 5 жилищни сгради с над 950 функционални апартаменти, 1 бизнес сграда на 9 етажа, с гъвкави офис пространства по 1 450 кв. м. на всеки етаж, 1 850 подземни паркоместа на 2 нива, заведения – ресторант, сладкарница, ирландски пъб, уиски бар, както и steak house, търговски обекти с премиални фешън марки, фитнес и т.н.  Стратегически за региона на Бургас, комплексът Central park е носител на две поредни награди Сграда на годината – през 2022 г. в категорията „Бизнес сгради“ и през 2023 г. в категория категорията „Проекти, свързани с развитието на градовете“.

Всички новини