central-park-dream-shopping-logo

Бургас, бул. Даме Груев 2
+359 884 840 253

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник  – събота
10:00 – 20:30 ч.
неделя
10:00 – 20:00 ч.

Central Park Dream Shopping

Central Park Dream Shopping се намира на партерния етаж на комплекс Central Park Бургас, с излаз на бул. Даме Груев, с осигурена възможност за безплатно паркиране.

На пространство от над 1 100 кв. метра търговски площи са разположени 3 мултибранд магазина, в които се предлагат най-новите колекции на премиалните фешън марки Armani Exchange, ЕA7, Emporio Armani underwear, Calvin Klein, Calvin Klein jeans, BOSS, DKNY, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger jeans.

Central Park Dream Shopping предлага концепцията за новооткритите пространства, с внимание към намаляване на въздействието върху околната среда при избора на материали и покрития. Металните елементи са подвижни, повторно използвани и рециклируеми. Усещането за плавност и модерност се постига благодарение на есенцията на дизайна: ламелни стени с ефект на дъб, които служат като опора, и контрастиращият черен таван, комбиниран с технологията LED WALL, правят изживяването на пазаруването уникално.

Всичко това се допълва от нишови събития за клиентите на retail зоната и живеещите и работещи в комплекса, които са подпечатани от концепциите на световните брандове.

ГАЛЕРИЯ