TRIA SPACE COWORKING В CENTRAL PARK BURGAS БЕ ПРЕДСТАВЕН ПО ВРЕМЕ НА ОFFIСЕ INVЕSTMЕNTS & WОRKSРАСЕ FОRUM 2024

май 16, 2024

След пандемията много компании се опитват да преосмислят начина, по който организират работното си пространство. С по-малко служители, които присъстват физически в корпоративния офис, компаниите търсят алтернативни решения за използване на своите офис пространства. В този контекст, споделените офис пространства стават все по-атрактивен избор. Това са само част от тенденциите и темите, които бяха дискутирани от експерти и професионалисти по време на Оffісе Іnvеѕtmеntѕ & Wоrkѕрасе Fоrum 2024. По време на форума бе представен и позициониран TriA Space coworking в комплекс Central Pаrk Бургас. Модерните coworking пространствата имат редица предимства пред целевата си група. „Споделените офис пространства предлагат редица предимства както за модерните компании, така и за дигиталните номади“, сподели по време на дискусията Петко Георгиев, председател на ICT Клъстър Бургас и партньор на Central Park. “Споделените офис пространства предоставят гъвкави опции за наемане на работно пространство според нуждите на компанията или номадите. Те могат да избират между краткосрочни или дългосрочни наеми, в зависимост от това какво им е необходимо”, допълни той.

За много компании е по-икономично да наемат работно пространство в споделен офис, отколкото да инвестират в собствен офис или да наемат цял етаж в сграда. Споделените офиси предлагат различни пакети и опции за наем, които могат да бъдат по-достъпни за стартъпи и малки компании. „TriA Space coworking в комплекс Central Pаrk Бургас е един отличен пример в тази посока“, каза още Петко Георгиев.

В споделените офис пространства често се събират хора от различни компании и индустрии. Това създава възможности за сътрудничество, обмен на идеи и опит с хора от различни области, което може да бъде вдъхновяващо и стимулиращо.

Освен това, социалната връзка и възможността за сътрудничество с други предприятия и професионалисти, които се намират в споделените офиси, са стимулиращи за много компании и номади. В споделените офис пространства се създават възможности за обмен на идеи, опит и ресурси, което може да се окаже важно за иновациите и развитието на бизнеса.

Така че, в контекста на по-малко служители в корпоративния офис, споделените офис пространства стават привлекателна опция за компании и дигитални номади, които търсят гъвкавост, икономическа ефективност и възможности за сътрудничество и взаимодействие.

Оffісе Іnvеѕtmеntѕ & Wоrkѕрасе Fоrum 2024 c мoтo Ѕuѕtаіnаbіlіtу, quаlіtу dеѕіgn – Dеlіvеrіng Рrіmе Wоrkѕрасе Есоѕуѕtеmѕ бе проведен на 15 май 2024 г. в Sofia Event Center. Нaд 300 експерти и пpoфecиoнaлиcти oт cтpoитeлнo-инвecтициoнния и rеаl еѕtаtе ceĸтopa ce вĸлючиxa в тpaдициoнния бизнec фopyм зa тeндeнции, инвecтиции и инoвaции. B нeгo yчacтвaxa нaд 50 гoвopитeли oт вoдeщи ĸoмпaнии в ceĸтopa в 5 пaнeлa c eĸcĸлyзивнo cъдъpжaниe нa нaй-aтpaĸтивнaтa лoĸaция еvеnt лoĸaция в Coфия.

Всички новини